Η απόδοση των παικτών

Πασχαλάκης: Θεατής σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τους αντίπαλους επιθετικούς. Αντέδρασε σωστά στην τελευταία φάση με το πλασέ του Καρλίτος.

Βιεϊρίνια: Κάλυψε σωστά τους χώρους του, έκοψε όποτε χρειάστηκε, και έβγαλε την ομάδα του από την άμυνα με προωθητικές μπαλιές. Κουράστηκε προς το τέλος.

Βαρέλα: Ξεκίνησε με μια λάθος εκτίμηση στο 5′ αλλά στη συνέχεια ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, έστω κι αν δεν υπήρχε μεγάλη πίεση.

Μιχαηλίδης: Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, έβαζε σωστά το κορμί του, αναποτελεσματικές με μακρινές πάσες του προς την επίθεση.

Μπάμπα: Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, δε δημιούργησε όμως ιδιαίτερα ρήγματα τις φορές που ανέβηκε πάνω από το κέντρο.

Λύρατζης: Καλή αμυντική συμπεριφορά, πάντα κοντά στους αντιπάλους του, σωστά και τα ανεβάσματά του καθώς είχε χώρους.

Τσιγγάρας: Δεν είχε λάθη, είχε καλές αποστάσεις με τις υπόλοιπες γραμμές, βοήθησε ανασταλτικά και προσπάθησε να παίξει ρόλο και στη δημιουργία.

Αουγκούστο: Κράτησε καλά την μπάλα, ίσως λίγο παραπάνω κάποιες φορές, τη μοίρασε σε κοντινές αποστάσεις και έδωσε βοήθειες στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί: Δεν είχε πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια, χωρίς συγκέντρωση όταν έφτανε κοντά ή μέσα στη μεγάλη περιοχή. Δε βοήθησε στη δημιουργία.

Τζόλης: Δραστήριος στο ξεκίνημα, προβλημάτισε τους αντίπαλους αμυντικούς με τις κινήσεις του. Δεν ήταν ουσιαστικός στις τελικές του ενέργειες.

Σφιντέρσκι: Μέτρια κοντρόλ της μπάλας και ανούσιο συμμετοχικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, βρέθηκε ελάχιστα σε θέσεις βολής μέσα στην περιοχή. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Κρμέντσικ: Άφαντος μέχρι τα τελευταία λεπτά όταν έχασε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Μουργκ: Αποσπασματικές ενέργειες χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα.

Σβαμπ: Προσπάθησε να βγάλει κάποιες ενέργειες δημιουργικότητας αλλά δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο. Είχε μια κεφαλιά στο φινάλε που έφυγε άουτ.

Λάμπρου: Δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στη δημιουργία, έσωσε πάντως στο φινάλε την ομάδα του προλαβαίνοντας τον Ενγκμπακοτό.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια