Ποιος είναι ο Ντούντου?


Νωρίτερα το PAOK COMMUNITY σας ενημέρωσε για το φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ντούντου. Ποιος είναι όμως αυτός ο Ντούντου;

Πρόκειται για έναν 29χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά έχει την ευχέρεια να κινηθεί και στα δεξιά, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Αυτή τη στιγμή ο Ντούντου αγωνίζεται ως δανεικός από την Παλμέιρας στην Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ. Μάλιστα, το ενοίκιο που πλήρωσαν οι Καταριανοί στην ομάδα από τη Βραζιλία ήταν 7 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης, στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και ρήτρα αγοράς, που έχει τοποθετηθεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι πως η Παλμέιρας έχει βάλει όρο ότι αν η Αλ Ντουχαΐλ θέλει να την ενεργοποιήσει, τότε θα πρέπει η πληρωμή να γίνει εντός 2 εβδομάδων.

Ακόμα και να μην ενεργοποιηθεί η εν λόγω ρήτρα δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει με τον Ντούντου στην Παλμέιρας, αλλά σε περίπτωση που βγει προς πώληση η Παλμέιρας θα ζητήσει το  λιγότερο 7 εκατομμύρια.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πλησιάσει σε αυτά τα ποσά και ήδη οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» διαψεύδουν πως υπάρχει θέμα.

Πάντως, ο ίδιος ο Ντούντου έχει ως πρώτο στόχο να παραμείνει στην Παλμέιρας, αφού θεωρεί πως ακόμα δεν τελείωσε η ιστορία του με την ομάδα από την Βραζιλία.

Φέτος μετράει 26 συμμετοχές με 15 γκολ και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με την αξία του στο transfermarkt να είναι στα 12 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί πως ο Ντούντου έχει υπάρξει και διεθνείς με την Βραζιλία μετρώντας 3 συμμετοχές με 1 γκολ στην πρώτη ομάδα της σελεσάο.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια