«Ίσως αυτό που μας λείπει, να είναι η τύχη…»


Ο Σέρβος με τα δύο γκολ σήμερα, έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και στις δηλώσεις του στη Nova, ανέφερε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ σήμερα:
«Θέλαμε πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, τα πήγαμε καλά σήμερα και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν ήταν μια απάντηση της ομάδας η νίκη και η εμφάνιση σήμερα:
«Ήταν δύσκολο. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τη θέλαμε πολύ για τη συνέχεια των πλέι οφ».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε και πως θα το περιέγραφε ο ίδιος:
«Όταν ήρθε η μπάλα σε μένα στο πρώτο γκολ, είχα το μυαλό μου να σουτάρω, βλέποντας το ξανά, βλέπω ότι έπιασα ένα τέλειο σουτ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το θέλαμε πάρα πολύ κι έγινε αυτή η εκτόνωση συναισθημάτων στον πανηγυρισμό».

Για το δεύτερο τέρμα του:
«Η πάσα του Ομάρ ήταν τέλεια. Έχω κάνει την κίνηση μου, πριν πάρω τη μπάλα βλέπω ότι ο τερματοφύλακας έχει βγει και κάνω ένα τσίμπημα για να τον περάσω και να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα».

Για την αλλαγή των θέσεων με τον Ελ Καντουρί στο δεύτερο ημίχρονο:
«Είδαμε πως παίζει ο αντίπαλος, που έκανε περισσότερες επιθέσεις από τη δεξιά του πλευρά μετά από εσωτερικές αλλαγές κι εγώ μετακινήθηκα στη θέση αυτή, για να δώσω περισσότερες βοήθειες στον Μπάμπα και τον Κρέσπο».

Για τη διαφορά σε σχέση με άλλους αγώνες:
«Σε πολλά παιχνίδια μας έλειπε και η τύχη και αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα. Ίσως αυτό που μας λείπει τελικά, να είναι και η τύχη γιατί αν την είχαμε με το μέρος μας, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια