Γκαρσία: "Να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά!"


Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την επικράτηση του δικεφάλου με 2-1 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Απλώς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δεν πετύχαμε κάτι. Είμαστε απλά στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να έχουμε στο μυαλό μας κάθε ημέρα την βελτίωση της ομάδας. Έχουμε παιχνίδια πολλά μπροστά μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ όμως δημιουργούσε τις καθαρές ευκαιρίες για το γκολ με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Νομίζω είναι φυσιολογικό μόλις δέχεσαι και γκολ να έρχεται στο μυαλό μια ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν η τριπλή αλλαγή με τα εξτρέμ του αντιπάλου.

Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα εκεί, αλλά μετά η ομάδα βρήκε τα πατήματά της έδειξε χαρακτήρα. Εμείς από τον πάγκο φέραμε στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που δώσανε πράγματα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι έχεις ένα ξεκάθαρο πλάνο. Κάποια βγαίνουν, κάποια χρειάζονται προσαρμογές. Σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα βοηθάει πολύ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια