Μουργκ:“Δώσαμε το κάτι παραπάνω, αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία”!


Με το γκολ που πέτυχε, εξελίχθηκε στο πρόσωπο του πρώτου ημιτελικού…

Ο Τόμας Μουργκ μίλησε μετά το φινάλε στο ΟΑΚΑ στην κάμερα του Cosmote TV τόσο για το δικό του γκολ, όσο και για την εικόνα της ομάδας σήμερα και τη σημασία της νίκης.

“Η αλήθεια είναι όταν αγωνίζομαι εκτελώ τις στημένες μπάλες. Δουλεύω πολύ σε αυτό το κομμάτι και στις προπονήσεις. Από τη στιγμή που ήμουν μέσα, πήρα την απόφαση να το εκτελέσω εγώ. Είδα την κατάσταση, είδα ότι ο τερματοφύλακας ήταν σε μία φυσιολογική θέση. Προσπάθησα να περάσω την μπάλα πάνω από το τείχος και πήγε στη γωνία”, ανέφερε αρχικά ο Αυστριακός, ενώ συνέχισε:

"Ο προπονητής, μου είπε ότι πρέπει να βοηθήσω τον Ροντρίγκο αμυντικά στην πλευρά του κι επιθετικά να εκτελέσω τις στατικές φάσεις και να κάνω ό,τι μπορώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι που περιμέναμε να ζήσουμε, αυτό ζήσαμε. Δύο ομάδες που δε ρίσκαραν πολύ. Ξέραμε ότι έπρεπε να παλέψουμε και μοχθήσουμε και το κάναμε σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε συνήθως, αλλά είδαμε ότι χρειάζεται να δώσουμε και το κάτι παραπάνω. Είχαμε και την τύχη στο τέλος να κερδίσουμε κι αυτό θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια γατί είναι θετικό για την ψυχολογία σου να κερδίζεις σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιξες και τόσο καλά”.

Πηγή: paok24.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια