"Θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα ο Βάκλικ"!


Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τόμας Βάκλικ για την θέση του τερματοφύλακα, όπως ενημερωθήκατε χθες από το PAOK COMMUNITY.

Οι άνθρωποι του δικεφάλου βρήκανε στον Τσέχο όλα τα στοιχεία που έκριναν απαραίτητα για να καλυφθεί η θέση "1", και το μόνο που απομένει είναι να πείσουν τον 32χρονο πορτιέρε της Σεβίλλης να έρθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο Βάκλικ βλέπει με θετικό μάτι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα αλλά το σημαντικότερο ζήτημα είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό σκέλος. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται εδώ και ένα μήνα, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του έμπειρου κιπερ κοντά στα μέτρα τους.

Στο μεταξύ, ο Βάκλικ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συνεχίσει στη Σεβίλλη, ενώ δεν έχει σε καμία περίπτωση προτεραιότητα την επιστροφή του στην Τσεχία.

Αναλυτικά οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες από τη συνέντευξη του Βάτσλικ στην Τσεχία και το seznamzpravy.cz:

Σε ερώτηση για το πώς ουσιαστικά ο Μπόνο πήρε τα γάντια βασικού στη Σεβίλλη είπε:

«Πέρσι ξεκίνησα βασικός στο πρωτάθλημα και ο Μπόνο έπαιζε βασικός στο Copa Del Rey. Μετά ήρθε ο κορονοϊός, που άλλαξε τα πράγματα. Στο Europa League, όταν άρχισε και πάλι ο Μπόνο ήταν πιο έτοιμος, άρπαξε την ευκαιρία και πήραμε τον τίτλο. Φέτος, η κατάσταση άλλαξε ξανά αλλά είχα έναν τραυματισμό».

Απαντώντας για το αν θα επέστρεφε στην Σπάρτα Πράγας ο Βάτσλικ ανέφερε:

«Οπαδοί με παρακινούν στο Instagram να επιστρέψω. Αλλά ειλικρινά, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Ροζίνσκι ή με κανέναν άλλο στη Σπάρτα».

Για το αυτό σημαίνει ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στη Σεβίλλη ή πιθανώς στο ισπανικό πρωτάθλημα σχολίασε:

«Περισσότερο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι, σε λιγότερο από τρεις μήνες, το συμβόλαιό μου λήγει και δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω στη Σεβίλλη, αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω κάπου στην Ισπανία ή στα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο .

Για το αν κοιτάει να αυξήσει τα ματς του, που ήταν σταθερά πάνω από 30 αλλά έχουν πέσει ο Βάτσλικ είπε:

«Πέρα από φέτος, πάντα γινόταν αυτό. Στη Βασιλεία κάθε χρόνο. Στη Σεβίλλη τα δύο πρώτα χρόνια και αν δεν είχα τον τραυματισμό, πιθανότατα θα συνέχιζε να συμβαίνει. Πιστεύω ότι αν κάποιος κοιτάξει το πόσα ματς είχα κάθε σεζόν θα το εκτιμήσει».
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια