ΠΑΟΚ: Τα πρωταθλήματα να κρίνονται στα γήπεδα!


Ξεκάθαρη είναι η θέση του ΠΑΟΚ ως προς το θέμα της συνέχισης των πρωταθλημάτων στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες που έχουν μείνει στον «πάγο» λόγω της πανδημίας.

Στη Λίγκα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα την συνέχιση του πρωταθλήματος της Κ19 εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος μαζί με τον Ολυμπιακό έχοντας ματς λιγότερο.

Ερυθρόλευκα «παπαγαλάκια» προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του Δικεφάλου λέγοντας ότι οι ασπρόμαυροι δεν θέλουν να αγωνιστούν, με την απάντηση πάντως από πλευράς ΠΑΟΚ να είναι αποστομωτική.

Ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την πάγια θέση και επιθυμία του συλλόγου περί ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων εντός αγωνιστικού χώρου. Θέση μάλιστα η οποία διατηρείται αταλάντευτη μέχρι και σήμερα.

Στον Δικέφαλο βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι πέρα από καλούς αθλητές, στις τάξεις των ακαδημιών του συλλόγου υπάρχουν και καλοί μαθητές, για αυτό το λόγο και το αίτημα του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το ότι η επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης δεν θα επηρεάζει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά ούτε και θα διαταράξει την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια