Να μην μείνει στην στιγμή του ΟΑΚΑ!

Μετά τη νίκη επί της  ΑΕΚ  και το γκολ μισή-πρόκριση του Τόμας Μούργκ, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ιδιαίτερα μαχητικού  Αστέρα Τρίπολης, ώστε να παραμείνει ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι της 2ης θέσης. Το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για τη συνέχεια και να αναζωπυρωθεί το πάθος των παικτών και να δώσουν το 100% για την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. 

Σημαντικό είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν για το παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Αρκαδία και να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο ανοιχτό παιχνίδι που κάνει ο Αστέρας στις κόντρα επιθέσεις και η ικανότητα των Αρκάδων στις στημένες φάσεις, από τις οποίες έχουν πετύχει αρκετά τέρματα. Πλέον, σε αυτή τη φάση, όπως είπε και ο προπονητής του Δικεφάλου, πρέπει να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες των ποδοσφαιριστών και να δώσουν λύσεις για να παρθούν τα αποτελέσματα που πρέπει και να πετύχει εν τέλη η ομάδα τους στόχους της. 

Τα παράπονα και τα αρνητικά σχόλια στα πρόσωπα μελών της ομάδας πρέπει να μείνουν στην άκρη και ο κόσμος να δώσει θετική αύρα στην ομάδα, καθώς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά το πέρας της σεζόν και θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο μονοπάτι του πρωταθλητισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια