Έδωσε το… σύνθημα ο Τερζής!


Το δικό του «μήνυμα» αναφορικά με τη μάχη του League Cup έστειλε ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής που εκπροσώπησε τους αθλητές του Δικεφάλου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στο πλευρό του Νικολά Ματιάσεβιτς.

Ο έμπειρος αθλητής ανέφερε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν σαν στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, ειδικά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να ευχαριστήσω το δήμαρχο της Βέροιας, τους ανθρώπους του Φιλίππου και τη Λίγκα που διοργανώνει έναν θεσμό που έχει ανέβει η αίγλη του τα τελευταία χρόνια. Η μητέρα μου κατάγεται από την Ημαθία, άρα μόνο καλές αναμνήσεις έχω από την περιοχή. Ο στόχος του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του πρωταθλήματος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Φίλιππος Βέροιας που θέλει να προκριθεί στον τελικό ως διοργανωτής. Εμείς έχουμε μία καλή δυναμική, θέλουμε να πάμε στον τελικό, εκεί όπου όλα γίνονται, μιας και είναι ένα παιχνίδι. Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχουν σχέση με τα νοκ άουτ. Έχει τη δική του βαρύτητα. Ο Φίλιππος θα είναι μαχητικός, ξέρουμε τα όπλα της. Πρέπει να έχουμε υπομονή και ακόμη και όταν πιεστούμε με τη δυναμική μας θα προσπαθήσουμε να υπερισχύσουμε. Έχει έμπειρους παίκτες ο Φίλιππος, αλλά σαν σύνολο θεωρώ ότι υπερτερούμε και ότι με σοβαρότητα θα είμαστε νικητές του ημιτελικού».

Πηγή: inpaok.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια