«Πάντα σημαντικό το μηδέν πίσω, «τελικός» με την ΑΕΚ»

Ο νεαρός μπακ επιστρατεύτηκε σήμερα από τον Πάμπλο Γκαρσία και αποχώρησε με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αναφέροντας στη Nova: «Είχα ένα χτύπημα στο τέλος, με επηρέασε και το ότι είχα να παίξω αρκετό καιρό. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μου έλειπε αγωνιστικός ρυθμός, αλλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω».

Όσο για την ανέπαφη εστία για τρίτο σερί παιχνίδι, είπε: «Το μηδέν πίσω είναι πάντα πολύ σημαντικό. Το καταφέραμε για Τρίτη συνεχόμενη φορά. Αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις, κοιτάς να το βελτιώσεις. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, όπως και τα δύο προηγούμενα, δηλαδή συμπαγείς στην άμυνα και να καταφέρουμε να σκοράρουμε μπροστά. Θα επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης, σε έναν «τελικό» όπως είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ».

Ο Λύρατζης ρωτήθηκε και για την αλλαγή της εικόνας της ομάδας, στα τελευταία παιχνίδια. «Έχει αλλάξει η αποτελεσματικότητα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τεράστιο, γιατί όλοι έδιναν το 100% συνέχεια. Σε κάποια παιχνίδια απλά δε μας έβγαινε. Τώρα, αρχίζει και μας βγαίνει αυτό που δουλεύει ο κόουτς στην προπόνηση. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί πολλοί παίκτες είναι καταπονημένοι. Έχουν απομείνει λίγα παιχνίδια και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια