Απαντήσεις Γκαρσία για Καγκάβα και «φτηνά» γκολ.


Ο ΠΑΟΚ άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη μένοντας στο 1-1 κόντρα στον Αστέρα για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ με τον Πάμπλο Γκαρσία να αναφέρει στην κάμερα του PAOK TV:

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε καλά. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες, κάποιες από αυτές ήταν καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όσο περνούσε το πρώτο μέρος ήταν λογικό να μην μπορούσε η ένταση μας να διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα και γι΄αυτό ο ρυθμός έπεσε κάπως.

Καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που το θέλαμε πάρα πολύ, ωστόσο δυστυχώς από ένα αράουτ, κομμάτι που το είχαμε δουλέψει αλλά και ο αντίπαλος είναι καλός σε αυτό, σε μία φάση που δεν μύριζε κίνδυνο μιας και είχαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στην περιοχή σε σχέση με τον αντίπαλο, κατάφεραν και πέτυχαν το γκολ. Η ομάδα δεν τα παράτησε, προσπάθησε να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει κάποιο γκολ, βάλαμε και δεύτερο επιθετικό για να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, όμως και ο αντίπαλος πλέον είχε κλειστεί πολύ στα δικά του καρέ και στο τελευταίο ένα τρίτο μας έλειψε μια φρεσκάδα, μία καλύτερη τελική ενέργεια».

Για το αν υπάρχει αντίδοτο για τα «φτηνά» γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ:

«Σκληρή δουλειά. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Να επιμείνουμε σε αυτό».

Για τη συνέχεια των πλέι-οφ:

«Είναι ωραίο που είναι κοντά βαθμολογικά οι ομάδες. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, είναι ωραία παιχνίδια να αγωνίζεσαι σε αυτά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Για τον Καγκάβα:

«Προσπαθούσαμε όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι για να βοηθούν την ομάδα. Ο Καγκάβα δουλεύει σκληρά όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ήταν δύο εβδομάδες εκτός. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης που ήταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού και ο ίδιος πρέπει να συνεχίσει να τη σκληρή δουλειά και να περιμένει την ευκαιρία του να αγωνιστεί»

Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια