Μπιτς: “Θέλω να μείνω και την επόμενη χρονιά”Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση, Μπο Μπιτς, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού

Ο Μπο Μπιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Περιστέρι, ανοίγοντας τα χαρτιά του ενόψει της επόμενης σεζόν και λέγοντας πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Έθεσε ωστόσο ως προτεραιότητα τα Play Off, που έρχονται. Τόνισε πως η σημερινή εμφάνιση της ομάδας ίσως να ήταν η καλύτερη της χρονιάς ενώ προσέθεσε πως η 5η θέση είναι καλή αλλά υπάρχει διάθεση από όλους για κάτι καλύτερο.

Για τη σημερινή νίκη κι εμφάνιση της ομάδας:

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς η σημερινή. Θεωρώ πως το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Ήμασταν προσηλωμένοι σε άμυνα κι επίθεση. Έχουμε δύο ακόμη αγώνες. Έχουμε ακόμη πράγματα να κάνουμε και να πετύχουμε. Προχωράμε για τα Play Off γιατί η 5η θέση είναι καλή για εμάς αλλά δεν θα μείνουμε εκεί».

Για την αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα:

«Δε νιώθω πολύ πως είμαι τόσο διαφορετικός. Απλά θα έλεγα πως η θα παίζει πιο ομαδικά. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και ν πάρουν πρωτοβουλίες. Με βοήθησα πολύ οι συμπαίκτες μου. Πολλές φορές σε βρίσκει κι η μπάλα».

Αναφορικά με το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

«Οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε θα σας πει ότι θα πάμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Έτσι μας λέει ο προπονητής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε στα Play Off. Θα το ευχαριστηθούμε πολύ. Όπως είμαστε κι εμείς ικανοποιημένοι, έτσι είναι κι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κι είναι κρίμα που δεν μπορούν να μας δουν από κοντά. Είναι μια πολύ ωραία περίοδος για να είσαι γύρω από το περιβάλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ».

Σχετικά με την επόμενη χρονιά και την επιθυμία του:

«Ερχόμενος για πρώτη φορά στη Ελλάδα έμαθα πως η ομάδα έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Γενικά όποιος έρχεται από την Αμερική στην Ευρώπη ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν τιμή μου να μείνω εδώ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να μείνω αλλά προς το παρόν είναι η καλύτερη περίοδος τη σεζόν και πρέπει να το απολαύσουμε. Η δουλειά τώρα είναι να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι».

Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια