Κρέσπο:“Βαρύ το σκορ, να δώσουμε απάντηση την Τετάρτη”!


Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα της NOVA για ένα σκορ που δεν το άξιζε ο ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε το σύνθημα με φόντο τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βαρύ σκορ: “Χωρίς να πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης του πρώτου αγώνα, δεν θεωρώ ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό με βάση την εικόνα και το πως το έζησα εγώ το παιχνίδι. Είχαμε την κατοχή, είχαμε ευκαιρίες για γκολ κι ο αντίπαλος είχε 3 τελικές και πέτυχε 3 γκολ, ενώ εμείς είχαμε 14 κόρνερ κι αυτοί 1. Το τελικό 3-0 είναι βαρύ κι υπερβολικό. Στο 3-0 υπήρχαν προφανώς κενά πίσω. Σε γενικές γραμμές όμως, η ομάδα ήταν καλά αμυντικά κι επιθετικά, είχαμε ευκαιρίες, για αυτό και λέω ότι το 3-0 ήταν υπερβολικό”.

Για τη συνέχεια: “Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα είναι αρκετά καλή, δεν έχει επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Σίγουρα είναι θέμα ότι καταφέρνει και σκοράρει στις λίγες ευκαιρίες ο αντίπαλος. Δε γίνεται όμως πάντα να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μην κάνει ευκαιρίες. Σίγουρα και κάποιες ευκαιρίες θα υπάρξουν, το θέμα είναι εμείς να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι από άποψη προετοιμασίας κι αυτοπεποίθησης. Στις λίγες ευκαιρίες που θα κάνει ο αντίπαλος, οι αντιδράσεις μας θα πρέπει να είναι καλύτερες. Παρόλο που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επειδή έχουμε παιχνίδια ανά 2-3 μέρες, εμείς πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο και τη δουλειά μας. Στο αμυντικό μας κομμάτι, θα πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση να καθαρίζουμε τις φάσεις κι επιθετικά να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις που δημιουργούμε”.

Για τις δικές του σκέψεις: “Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός κι αισιόδοξος. Η ομάδα πάντα καταφέρνει κι αντιδράει καλά μετά από τέτοια παιχνίδια. Δεν περιμέναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Την Τετάρτη, θα είναι μία καλή ευκαιρία να δώσουμε μία απάντηση και να πάρουμε ένα προβάδισμα για τον τελικό. Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους ακόμα και θα κάνουμε τα πάντα όλοι μαζί για να τους πετύχουμε”.

Πηγή: paok24.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια