Στη Νίκη Βόλου ο Καλουτσικίδης

 

Το παρατεταμένο λοκ ντάουν σε επίπεδο Ακαδημιών έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και προβληματισμό για το τι πρέπει να κάνουν παιδιά από την Κ19 με επαγγελματικά συμβόλαια και βλέψεις για καριέρα που βλέπουν τις εβδομάδες να κυλούν χωρίς παιχνίδια.

Η λύση είναι δανεισμοί και γενικότερα μετακινήσεις σε ομάδες μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Δημήτρης Ξιφιλίνος, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε μετακινήθηκε στην ομάδα της Τρίγλιας. Παρόμοιο δρόμο θα πάρει και ο Πέτρος Καλουτσικίδης. Ο 20χρονος δεξιός μπακ που θα είχε και αρχηγικό ρόλο φέτος στην Κ19 συμφώνησε και πάει δανεικός στην Νίκη Βόλου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να κάνει συμμετοχές και να μην μείνει ανεκμετάλλευτη η σεζόν.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στις ακαδημίες του Δικεφάλου από το 2016, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής μαζί με την Κ19 την περσινή σεζόν. Δεν αποκλείεται, ως δανεικοί ή με μεταγραφή να μετακινηθούν και άλλοι νεαροί των Ακαδημιών για να μην μείνουν ανενεργοί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια