Επιστροφή για Ζίβκοβιτς, προπονήθηκαν Καγκάβα και Μιχάι!


Επιστροφή στην δράση για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που είχε και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Καγκάβα και Μιχάι έβγαλαν και αυτοί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή τους. Ο Κρέσπο αντίθετα ακολούθησε θεραπεία μαζί με τον Άντριαν Περέιρα, ενώ ο Ελ Καντουρί θα υποβληθεί σε μαγνητική εντός της ημέρας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο γυμναστήριο, την πισίνα και το φυσιοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα γεμάτο πρόγραμμα. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo και στη συνέχεια παιχνίδια μικρού χώρου, αλλά και δίτερμα. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. 

Οι Σίντζι Καγκάβα και Ενέα Μιχάι έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά.

Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Άντριαν Περέιρα , ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί μέσα στη μέρα σε μαγνητική, προκείμενου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά στον λαγονοψοΐτη.

Την Τρίτη (27.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια