Γκαρσία: «Αυτή η νίκη είναι επιβράβευση των κόπων μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, εξήγησε την αλλαγή σχηματισμού ειδικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον ρόλο του Ζίβκοβιτς και την αλλαγή θέσης στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πώς η αποψινή (18/04) νίκη (2-0) αποτελεί επιβράβευση για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο και ξεκάθαρο σύστημα με το οποίο θέλει να επιτίθεται. Από τη δική μας πλευρά κάναμε κάποιες προσαρμογές στο πώς αγωνιζόμαστε ώστε να εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας στοιχεία. Ήταν μια άξια νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δούλεψαν όλη την εβδομάδα. Ήταν μια επιβράβευση για τους κόπους που έχουν κάνει όλον αυτόν τον καιρό. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Για την πηγή της αυτοπεποίθησης του, σε σχέση με την αστάθεια που είχε η ομάδα τελευταία, ώστε να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας σήμερα:

«Νομίζω ότι όλα είναι καρπός του μόχθου των ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια - όπως κάναμε εμείς σε αρκετές περιπτώσεις - και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν αυτό, δουλεύουν και ακούν όσα τους λέμε, θέλουν να βελτιωθούν και διατηρούν σε υψηλά επίπεδα το μυαλό και την προσωπικότητα τους. Σε δύσκολες στιγμές βλέπεις αρκετά πράγματα και αν έχεις το μυαλό εκεί που πρέπει, βελτιώνεσαι, γιατί γνωρίζεσαι και σε γνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σου».

Πηγή: sdna

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια