Δούκας σε Καραπαπά: «Τη βία την υποκινείς και την εκθρέφεις εσύ και τα παπαγαλάκια σου, αυθεντικά Καραπαπίσιος»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, προς τον Κώστα Καραπαπά σχετικά με ποστάρισμα στα Social Media που έκανε ο τελευταίος.

Ο Κώστας Καραπαπάς με μήνυμά του στα Social Media έριξε… βολές προς συγκεκριμένο σάιτ το οποίο σύνδεσε με τον Ιβάν Σαββίδη και ο Λευτέρης Δούκας έδωσε τη δική του απάντηση λίγη ώρα αργότερα.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε τη δική του σκληρή απάντηση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «τη βία την υποκινείς και την εκθρέφεις εσύ και τα παπαγαλάκια σου», κάνοντας λόγο για «Καραπαπίσιο» κόσμο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα Media και δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη, εκεί όπου ο Δικέφαλος δικαιώθηκε έναν χρόνο μετά και τόνισε πως «αν δεν υπήρχε το εναπομείναν 20% (σ.σ των ΜΜΕ) θα βγάζατε ανακοίνωση ότι πήγατε στο CAS».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

Οι φετινές επιθέσεις σε φιλοξενούμενους και σε αστυνομικούς ακόμα και στo άδειο Καραϊσκάκη, βεβαιώνουν πως τη βία την υποκινείς και την εκθρέφεις εσύ και τα παπαγαλάκια σου.

Αν και τα συμβάντα μοιάζουν ασήμαντα, σε σχέση με τη σάπια νοοτροπία που διαχρονικά βγάζεις εσύ κι οι όμοιοι σου.

Νίκες μπορείτε να παίρνετε μόνο εσείς, όταν κερδίζουν άλλοι θα ψάξετε να βρείτε κάποιο κουσούρι. Στην ανάγκη θα το κατασκευάσετε.

Πέναλτι δικαιούσθε μόνο εσείς, των υπολοίπων είναι πέτσινα.

Μοιραία καταλήγουμε στα media, «αλήθειες μόνο στα ΜΜΕ του προέδρου. Οι υπόλοιποι γράφουν ψέματα, δικαίωμα να σχολιάζει έχει μόνο το 80% που ανήκει στο στόλο μας».

What a wonderful world, αυθεντικά Καραπαπίσιος.

ΥΓ. Τους φιλάθλους σας, τους προσβάλατε πρώτοι απ΄όλους εσείς οι ίδιοι, ταΐζοντάς τους το παραμύθι της πολυϊδιοκτησίας

Αν δεν υπήρχε το εναπομείναν 20%, θα βγάζατε ανακοίνωση ότι πήγατε στο CAS…

Πηγή: sportime

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια