Σαφάρι για τερματοφύλακα

Νούμερο ένα προτεραιότητα για τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Στις προηγούμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, καλοκαίρι και Γενάρη, παρότι το πρόβλημα είχε εντοπιστεί, στον ΠΑΟΚ δεν έκριναν πως πρέπει να αποκτήσουν τερματοφύλακα. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, στον ΠΑΟΚ μαζεύουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που έχουν ενδιαφέρον. Δημιουργούν λίστα, ενημερώνονται για το κόστος της κάθε περίπτωσης και προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο στο νέο τεχνικό διευθυντή όταν αυτός προκύψει.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητούνται από την ομάδα, είναι σταθερότητα, εμπειρία και παραστάσεις. Εννοείται πως δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η ηλικία για αυτή τη θέση. Δεν μπορεί να αποκλειστεί βέβαια και κάποια επιλογή έκπληξη.

Το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, είναι πως στην αγορά των ελεύθερων, δεν υπάρχει κάποια ιδανική περίπτωση και για αυτόν τον λόγο αναζητούν κυρίως περιπτώσεις που είχε το συμβόλαιό τους λήγει σε έναν χρόνο, είτε είναι παραγκωνισμένοι σε ομάδα καλού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στους υπάρχοντας, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα συμβεί εφόσον αποκτηθεί ένα ξεκάθαρο νούμερο ένα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ένας εκ των Πασχαλάκη – Ζίφκοβιτς θα αποχωρήσει.

Πηγη: PAOK24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια