Βάλτωσε στην Λεωφόρο!"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"
    
      Για άλλο ένα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε υπεροχή σε όλους τους τομείς χωρίς να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο. 
   Έλλειψη αυτοπεποίθησης και συγκέντρωσης , είναι τα στοιχεία που πλημμύρισαν την εικόνα του αγώνα. Με την άμυνα του Δικεφάλου, να δέχεται γκολ σε κάθε επέλαση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναικού, ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία τύχη να διεκδικήσει κάτι απο αυτό το παιχνίδι.
Οι επιτυχημένες παρεμβάσεις των αμυντικών του ΠΑΟΚ ήταν ελάχιστες και έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του τριφυλλιού να απειλούν με κάθε ευκαιρία την εστία του Πασχαλάκη, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε οτι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. 

   Πλέον, ο Παναθηναικός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο τον ΠΑΟΚ και μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση ενός ευρωπαικού εισητηρίου μέσω της διαδικασίας των play-off. 

  Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μαζέψει τα "κομμάτια" του και να αφήσει πίσω του αυτή την άθλια εμφάνιση στη Λεωφόρο, καθώς την Τετάρτη πρέπει να κερδίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για τον θεσμό του κυπέλλου και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό. 

     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια