Σέντρα στις 11/4 για το γυναικείο ποδόσφαιρο!


Την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών στις 11 Απριλίου ανακοίνωσε η ΕΠΟ την Τρίτη 6/4.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ ο δικέφαλος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τις 18 του μηνός αφού την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Κρστιτς έχει ρεπό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣ:

"Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αποφασίστηκε η «σέντρα» στις 11 Απριλίου της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει επ' αυτού η ΕΠΟ:

«Στη συνέχεια η ΕΕ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

- Ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη. Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

- Αποφάσισε την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών στις 11/04/2021.

- Ενέκρινε την παράταση της μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία έως τις 16/04/2021.». 

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική, όποτε και θα μπει σε αγωνιστική δράση στις 18 Απριλίου."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια