Λυκογιάννης: «Δεν θέλετε να ακούσετε τι είπα στον Τέρνερ στο τάιμ άουτ»!


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη και στάθηκε ιδιαίτερα στην εμφάνιση του Τέρνερ τονίζοντας πως είναι ένας παίκτης με υψηλό μπασκετικό IQ, ενώ αποκάλυψε πως χρειάστηκε να του τα... ψάλλει στο τάιμ άουτ για να αντιδράσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη, Αφιερώνω τη νίκη στους γιούς μου που είχαν γενέθλια. Προερχόμασταν από μια ήττα που μας πλήγωσε με τον τρόπο που ήρθε και προσπαθούσαμε να επανέλθουμε ψυχολογικά όλη τη βδομάδα. Κάναμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο όμως μετά δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να επιστρέψει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο βγάλαμε αντίδραση μετά από μια κουβέντα που είχαμε γιατί βλέπαμε στα πρόσωπα τον παικτών μια πίεση χωρία να υπάρχει λόγος. Η ομάδα έχει πετύχει ήδη πολλά και είναι σε καλό δρόμο. Διαβάσαμε καλά αυτά που μας έδωσε η άμυνα, βρήκαμε έναν σταθερό εκφραστή επίθεσης στο πρόσωπο του Τέρνερ και πήραμε τη νίκη»

Για το φαινόμενο Τέρνερ: «Ο Τέρνερ είναι ένα παιδί με υψηλό μπασκετικό iq. Ο λόγος που αντέδρασε σήμερα είναι γιατί σε ένα τάιμ άουτ δεν θέλετε να ακούσετε τι του είπα. Κάποιος τον έθιξε σαν προσωπικότητα και έδωσε την απάντηση του. Όπως και μετά τον αγώνα του έδωσα τα εύσημα».

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια