Κλάτενμπεργκ: "Δεν έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο γκολ του Άρη, σωστό το πέναλτι στον Ίνγκασον"

O Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της 25ης αγωνιστικής υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο γκολ του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, συμφώνησε με το πέναλτι στον Ίνγκασον.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανέλυσε για μια ακόμη αγωνιστική, την 25η της Super League Interwetren. Όσον αφορά στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, έκρινε ότι το δεύτερο γκολ των κίτρινων δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης. Την ίδια ώρα συμφώνησε με το πέναλτι στον Ίνγκασον από τον Μπουσέ.

Ο Κλάτενμπεργκ εξέτασε και τρεις φάσης από την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΛ συμφωνώντας με τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές.

Η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

Για το δεύτερο γκολ του Άρη: "Πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από την ομάδα του Άρη, ο διαιτητής είχε δώσει συνέχεια στο παιχνίδι στην αρχή της ανάπτυξης της επίθεσης, όταν δύο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα. Ο VAR έλεγξε το μαρκάρισμα και συμφώνησε με το διαιτητή ότι δεν υπήρξε φάουλ στον αμυνόμενο. Η ΚΕΔ θεωρεί ότι υπήρξε παράβαση φάουλ από τον παίκτη της ομάδας του Άρη επί του παίκτη του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια να κερδίσει την μπάλα. Από τη στιγμή αυτή, ξεκίνησε η φάση επιθετικής κατοχής της ομάδας και καθώς κανένας άλλος παίκτης της ομάδας του ΠΑΟΚ δεν απέκτησε κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, θα έπρεπε να οδηγήσει σε επί τόπου ανασκόπηση της φάσης εντός αγωνιστικού χώρου και το τέρμα να μην μετρήσει καταλογίζοντας φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Για το πέναλτι του ΠΑΟΚ που έγινε φάουλ υπέρ του Άρη" Η ΚΕΔ συμφωνεί με την τελική απόφαση καθώς ενώ στη ζωντανή ροή της φάσης φάνηκε ότι ο αμυνόμενος υπέπεσε σε παράβαση επί του επιτεθέμενου, στην πραγματικότητα φάνηκε ότι ο επιτιθέμενος κλώτσησε το πόδι του αμυνόμενου".

Για το πέναλτι στον Ίνγκασον: " Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι πρόκειται για παράβαση από τον τερματοφύλακα. Ο επιτιθέμενος κάνει πρώτος επαφή και στην συνέχεια τον βρίσκει ο τερματοφύλακας με τα δύο χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.


Πηγή:SPORT24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια