Στους… ακριβότερους της Εθνικής ο Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης συστήθηκε με… κρότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού δεν μετράει καλά- καλά ένα χρόνο ως επαγγελματίας και έχει καταφέρει με τις τρομερές του επιδώσεις να στρέψει τα βλέμματα των πάντων στο πρόσωπο  του.

Σε μια χρονιά δίχως φρένα, το wonderkid του ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους του πλανήτη στην ηλικία του και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα ποδοσφαιρικά μας σύνορα, με τα διεθνή ΜΜΕ να τον παρακολουθούν «στενά» και να τον εμπλέκουν κάθε τόσο σε διαφορετικά μεταγραφικά σενάρια.

Φυσικά η παρουσία και η παραγωγικότητα του με τους «ασπρόμαυρους» τον έχει κάνει και σταθερό μέλος της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία μετράει μέσα στο τελευταίο έτος έξι συμμετοχές και ένα γκολ.

Μπορεί να είναι από τα νεαρότερα μέλη της, με μόλις λίγους μήνες στην «πλάτη» του ωστόσο αποτελεί ένα από τα πιο βαριά «χαρτιά» της Εθνικής μας (και φυσικά και του ΠΑΟΚ) στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μιας και η αξία του σύμφωνα με το έγκυρο «transfermarkt» έχει φτάσει εδώ και λίγους μήνες τα δέκα εκατομμύρια ευρώ!

Χαρακτηριστικό είναι ότι βρίσκεται πίσω μόνο από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ανάμεσα στους υπόλοιπους διεθνείς,  που, έχοντας «γεμάτες» τις προηγούμενες σεζόν στην Μπενφίκα, βλέπει την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι πάνω από τον Κώστα Τσιμίκα που από το καλοκαίρι ανήκει στη Λίβερπουλ!

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια