Μαργαρίτης: «Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στην ΑΜΚ»

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, στέλνοντας το μήνυμά του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου.

Παράλληλα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε τόσο στον Θανάση Χατζόπουλο και την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, όσο και το κεφάλαιο Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάς και να προσπαθείς πάρα πολύ να τα πραγματοποιήσεις. Σίγουρα όλο αυτό χτίζεται με πολύ σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε αυτό που θέλεις να κάνεις κι αγαπάς.

Είναι τιμή για μένα να φοράω τη φανέλα της Εθνικής. Ο προπονητής μου, μου είπε πως αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μου. Εγώ είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω πάντα κι όπως μπορώ. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ θα προσπαθώ να παίζω».

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην προσφορά του Θανάση Χατζόπουλου στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στην ΑΜΚ της ΚΑΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη:

«Είναι μεγάλη τιμή που φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ εδώ και 9 χρόνια. Ο κ. Χατζόπουλος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβε. Ήταν και τα προηγούμενα χρόνια δίπλα μας.

Τη στιγμή αυτή είναι σημαντική κι η βοήθεια του κόσμου με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ουσιαστικά δίνει μια ανάσα σε αυτόν. Του δίνει την πνοή να συνεχίσει να βοηθάει και να καταφέρει να φτάσει την ομάδα σ’ ένα σημείο που θα μπορεί να διεκδικεί και τίτλους».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. metrosport - leader in sports There are some e-philologists that mainly want others just to see her face https://www.youtube.com/watch?v=1gUTem3THsY - Sorry for the plural, mr Taxiaos after you told me your real name - I thought you were qbit - Yβρικτας ΕΚΠΑ, Ιππωνωμος Μεσχαρα 1926 metrosport.gr en.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή