"Να είμαστε όλοι μια γροθιά"!


Η ήττα από τον Αστέρα και η ισοπαλία "με τα χίλια ζόρια" της προηγούμενης Κυριακής, σε συνδυασμό με τις μετριότατες εμφανίσεις, προκάλεσαν μια απογοήτευση και έναν εκνευρισμό, ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει τέτοιες κρίσεις.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφεύγει εντάσεις και προσπαθεί μέσα από συζητήσεις να "ξυπνήσει" την ομάδα του και να τονώσει το ομαδικό πνεύμα. Σ' αυτή τη φάση πιστεύει ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση, οι εντάσεις δεν βοηθούν και στο υπόλοιπο της σεζόν, όλοι θα κριθούν, μαζί με τους στόχους του ΠΑΟΚ.

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη ακολούθησε μια συζήτηση "ανοιχτής" καρδιάς στην Νέα Μεσημβρία. "Θα πρέπει να στο μυαλό σας πάντα το ότι είμαστε ΠΑΟΚ και δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε. Μόνο αν είμαστε όλοι μια γροθιά, πάνω απ' όλα μια οικογένεια!", είπε μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Γκαρσία σε μια συζήτηση που κράτησε σχεδόν ένα μισάωρο.

Το λόγο πήραν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Βιεϊρίνια, ο Ίνγκασον, ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης, που κινήθηκαν στο ίδιο, ενωτικό μήκος κύματος, επισημαίνοντας ότι τώρα που η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία θέλει καρδιά και ομοψυχία.

Πηγή: FORZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια