Λυκογιάννης: «Ήταν πάρα πολύ εύκολη η απόφαση»


Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη ολοκληρώθηκε την Τετάρτη και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για τρία ακόμη χρόνια, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλά για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο έως το 2024.

Ο Άρης Λυκογιάννης σημείωσε ότι ήταν πάρα πολύ εύκολη η απόφασή του για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος που οι απόψεις τους ταυτίζονται με αυτές των ανθρώπων του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μία απόφαση πάρα πολύ εύκολη, έτσι όπως εξελίχθηκαν οι μεταξύ μας συζητήσεις. Είχαμε πει, εδώ και αρκετό καιρό ότι θα έπρεπε να κάνουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για το μέλλον. Αυτό το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Εκεί μίλησα περισσότερο εγώ, ζητώντας κάποια πράγματα και τώρα οριστικοποιήσαμε τις λεπτομέρειες όλων αυτών που είχαμε συζητήσει την περασμένη εβδομάδα.

Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απόλυτα ευχαριστημένος που οι ιδέες και οι απόψεις μας για το πώς πρέπει να πορευτεί η ομάδα και αγωνιστικά, αλλά και οργανωτικά και σε όλα τα επίπεδα ταυτίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό, και αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας.

Βρήκα ένα πολύ καλό κλίμα στη συγκεκριμένη ομάδα, ταίριαξα πολύ γρήγορα όχι μόνο με τον κ.Χατζόπουλο, αλλά με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Για την συνέχεια από εδώ και πέρα: «Σε πρώτη φάση αυτό που με απασχολεί είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Από εκεί και πέρα, με ηρεμία και με καθαρό μυαλό, όταν θα έρθει η χρονική στιγμή να οργανώσουμε την επόμενη σεζόν θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε και με τις συνθήκες που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πάντα όταν είσαι σε μία ομάδα που έχει πίσω κόσμο, παρελθόν, τίτλους, έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη φιλοδοξία να πετύχεις πράγματα.

Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και με τον ίδιο σωστό τρόπο που λειτουργεί η ομάδα αυτή τη στιγμή και μπαίνει σε μία κανονικότητα και οργανωτικά και οικονομικά, με τον ίδιο τρόπο να πορευτούμε και στο μέλλον. Και με γνώμονα αυτό, νομίζω όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια