Η Τούμπα θα "μιλήσει" ακόμα και άδεια!


Στο σημείο που φτάσαμε και μετά τις αλλεπάλληλες γκέλες, η 2η θέση και οι νίκες στα ντέρμπι μένουν ώστε να διασώσουν την φετινή χρονιά. Οι πίκρες για τον λαό του ΠΑΟΚ, κάπου εδώ πρέπει να τελειώσουν. Αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι οπαδοί, μόνο χαρές αξίζουν. Η ομάδα μπορεί, η ομάδα έχει ποιότητα και θα τα καταφέρει!

Η επανεκκίνηση να γίνει με αυτούς που πλήγωσαν το αήτητο, με αυτούς που πήγαν να λερώσουν το όνομα του ΠΑΟΚ και να προσβάλλουν την περηφάνεια του ασπρόμαυρου λαού. 

Δεν θα το κάνει για να αποδείξει οτι είναι αφεντικό της πόλης. Αυτό είναι γνωστό τα τελευταία 95 χρόνια. Θα το κάνει για να μπουν στη θέση τους όσοι ξαφνικά νομίζουν οτι έγιναν "πρίγκηπες" στην πόλη αυτή.

Χωρίς τον κόσμο στο πλευρό τους, οι παίκτες πρέπει να μπούν με το μαχαίρι στα δόντια και να σκορπίσουν τον αντίπαλο. Ναι να τον σκορπίσουν. Κάποτε τα 3 και τα 4 γκολ ήταν τα αγαπημένα σκορ του συμπολίτη. Ας μην τους χαλάσουμε χατήρι!

Το πέταλο αυτό, το γήπεδο αυτό ακόμα και άδειο τραγουδά για την ομάδα, γιατί ο λαός ήταν, είναι και θα είναι εκεί σε κάθε γήπεδο σε όλη την Γη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια