ΠΑΟΚ: Πάει για ξένο αθλητικό διευθυντήΤα «δίχτυα» τους στο εξωτερικό ρίχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα.

Η συμφωνία του Ρέμπε με τη Νυρεμβέργη δημιουργεί κενό στη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της οποίας ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γερμανού.

Ο αντικαταστάτης του Ρέμπε θα είναι επίσης ξένος και οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό τους και να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ο σχεδιασμός της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Στα χαρακτηριστικά, που αναζητούν οι Θεσσαλονικείς είναι οι καλές περγαμηνές και το υψηλού επιπέδου backround, που θα βοηθήσει στο «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ, ο οποίος το καλοκαίρι θα σχεδιάσει τα πλάνα του απαλλαγμένος από τον βραχνά του FFP, που τόσο ταλαιπώρησε την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Στις τάξεις του Δικεφάλου, υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός πως μέχρι τώρα δυνατά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν κατάφεραν να στεριώσουν στην Τούμπα επί Ιβάν Σαββίδη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, ο σπουδαιότερος αθλητικός διευθυντής, που έφερε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή:sportime

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια