«Θέλουν Κούτσια Γιουβέντους-Άγιαξ!»


Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Γιώργο Κούτσια οι Ιταλοί, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «calciomercato», ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και του Άγιαξ.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Γιουβέντους το καλοκαίρι θα επιχειρήσει ανανέωση του ρόστερ της, μετά την κακή χρονιά που πραγματοποιεί και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει για την ενίσχυση της επίθεσης είναι και αυτή του Γιώργου Κούτσια.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι «μπιανκονέρι» δεν είναι οι μόνοι που κοιτούν την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού του ΠΑΟΚ, αφού ο Κούτσιας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Άγιαξ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η περίπτωση του Κούτσια φαντάζει εύκολη για την Γιουβέντους, αφού η ρήτρα του νεαρού επιθετικού ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2023.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Γιώργος Κούτσιας ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν προβλέπει καμία ρήτρα αγοράς, με τον Δικέφαλο να είναι σε θέση να θέσει ο ίδιος του όρους διαπραγμάτευσης με τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους για το νεαρό επιθετικό.


Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια