Σβιντέρσκι: " Για αυτό δεν προχώρησε η μεταγραφή μου, ο Σαββίδης θέλει να ανανεώσω"!


Σε αποκαλύψεις προέβει ο Κάρολ Σφιντέρσκι μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ! Ο φορ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις προτάσεις των Μπολόνια και Ουνιόν Βερολίνου, στον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε κάποια μεταγραφή, αλλά και στην πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όσα ακούστηκαν για αυτόν:

Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα… οικονομικό φράγμα και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιον, πιο κοντά από ότι στην Μπόλόνια., αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο πρόεδρος μου αρέσει, τον συμπαθώ! Του αρέσει ο τρόπος που παίζω. Μιλά κυρίως ρωσικά και τώρα μαθαίνει ελληνικά. Είχαμε μια συζήτηση πρόσφατα και ξέρω ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Είναι καλός άνθρωπος και τον εκτιμώ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια