«Έλεγχος ρυθμού, ριμπάουντ και συγκέντρωση…»

Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 στις 20:00 για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Γιώργος Τσαλμπούρης, Elijah Mitrou-Long και Αναγνώστης Παπασάβογλου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Άρη τόνισε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με ιδιαιτερότητες και απέναντι σε μία ομάδα που τον τελευταίο μήνα έχει δείξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είναι μία ομάδα που δείχνει να έχει βρει χημεία. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι για μας, άρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ κυρίως, γιατί ο Άρης είναι μία ομάδα που πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι και να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος στην επίθεση. Κι όλα αυτά τα στοιχεία θα καθορίσουν τον τελικό νικητή».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια