Μπάμπα: “Όταν έμαθα τα νέα για τον τραυματισμό, σκέφτηκα να τα παρατήσω”Η σοκαριστική περιγραφή του Γκανέζου κι η δεύτερη ευκαιρία

Ο Μπάμπα Ραχμάν επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της Γκάνας και μάλιστα βρήκε και δίχτυα στο παιχνίδι με το Σάο Τόμε.

Ο Γκανέζος άσος ήταν στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τους αγώνες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις, ενώ πλέον επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, για να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Μπάμπα μίλησε στους συμπατριώτες του για την κατάσταση της Εθνικής, ενώ θυμήθηκε και τον τραυματισμό του το 2019, που ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή.

“Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν κίνητρο, ενώ υπάρχουν κι αρκετοί έμπειροι και αυτό είναι κάτι σημαντικό για την ομάδα. Είναι καλό για την Γκάνα το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο συνδυασμός. Αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους και να το πανηγυρίζουμε για έναν… μήνα”, ανέφερε αρχικά ο Μπάμπα, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον σοβαρό τραυματισμό του:

“Ήταν το 2019. Όταν άκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου, ήθελα να σταματήσω. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που κοιμήθηκα νωρίς! Συνήθως, χρειάζομαι αρκετή ώρα μέχρι να κοιμηθώ, αλλά όταν έμαθα τα νέα, κοιμήθηκα μέσα σε πέντε λεπτά. Ήθελα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω ότι σταματάω, αλλά αφού μίλησα με μερικούς ανθρώπους είπα ότι έπρεπε να σκεφτώ κάποια πράγματα κι ένιωσα ότι ακόμη είχα μία ευκαιρία. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να μπω και πάλι στο γήπεδο, για να κάνω αυτό που αγαπάω”.

Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια