Δείγματα αναγέννησης!


Μετά απο ένα διάστημα άσχημων αποτελεσμάτων και πολλών προβλημάτων, ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε τι μπορεί να κάνει έχοντας συγκέντρωση και λειτουργώντας ως σύνολο. 

ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ ΚΑΙ ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ

Ο Πολωνός σκόραρε 2 φορές, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτήτης βλέποντας στο VAR φάση απο άλλο μάλλον παιχνίδι, το ακύρωσε. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Σφιντέρσκι δεν συγχώρησε την Ένωση και στα πρώτα δευτερόλεπτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Απο την άλλη, ο Αντρίγια Ζιφκοβιτς ώντας ιδιαίτερα δραστήριος σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, εκτέλεσε την ΑΕΚ δις και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια σπουδαία νίκη.

ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Αυτό που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος, ήταν οι τρεις χαφ του ΠΑΟΚ ,δηλαδή οι Σβαμπ-Νταγκλας-Καντουρί, που έδωσαν ισορροπία στο παιχνίδι του Δικεφάλου. Κράτησαν κοντά τις γραμμές, έβγαλαν την ομάδα μπροστά στις αντεπιθέσεις και κάλυψαν εξαιρετικά τους χώρους. Φαίνεται οτι σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο ΠΑΟΚ ανταπεξέρεχεται καλύτερα στο 4-3-3 και οχι στο 4-2-3-1.

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Βέβαια, τα πανηγύρια της νίκης πρέπει απο αύριο να μείνουν στην άκρη και η ομάδα να δουλέψει, να μείνει προσηλωμένη, ώστε να έχει ανάλογη συνέχεια. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια