Τέλος στην τιμωρία του Ιβάν!


Τελος στην τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έγιναν τον Μάρτιο του 2018, με τον πρόεδρο του δικεφάλου να τιμωρείται τότε με 3 χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. 

Σήμερα λοιπόν, στις 11/3/2021, τρία χρόνια μετά την βραδιά της περίφημης διαιτησίας Κομίνη - Ποντίκη και των όσων έγιναν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα και να είναι δίπλα στην ομάδα. 

Για την ιστορία της δικής η απόφαση του εφετείου που εκδόθηκε στις 23/3/2018 έλεγε για απαγόρευση εισόδου για 3 χρόνια στον Ιβάν Σαββίδη, νίκη της ΑΕΚ στα χαρτιά με 0-3, αφαίρεση 3ων βαθμών από τον ΠΑΟΚ και την εκκίνηση της νέας σεζόν (18/19) με -3 βαθμούς.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν,που, σε αντίθεση με άλλους προέδρους που έχουν κατηγορηθεί για τον μισό ποινικό κώδικα, δέχτηκε την τιμωρία του και δεν πάτησε ΠΟΤΕ το πόδι του στην Τούμπα εν ώρα αγώνα (όπως προέβλεπε η απόφαση του εφετείου).

Δυστυχώς όμως αυτή η μεγάλη μέρα βρίσκει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σπίτι του στην Ρωσία, στο οποίο βρίσκεται εδώ και περίπου έναν χρόνο λόγω κορονοϊού, μη μπορώντας να γιορτάσει αυτή τη μέρα όπως αρμόζει, στην θέση του δηλαδή στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο Ιβάν μέσα από όλες αυτές τις περιπέτειες έχει βγει όχι μόνο αλώβητος, αλλά πιο δυνατός από ποτέ και θα έρθει δριμύτερος για την δημιουργία της Νέας Τούμπας. 

Λίγη υπομονή ακόμα πρόεδρε, και θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια