Τα δεδομένα για Ζαμπά- Βάσκο!

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Βραζιλία, όπου ταξίδεψε με άδεια από τον ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, με τη μορφή δανεισμού, στην Γκοϊανένσε.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να παραμένει στην πατρίδα του, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με δημοσιεύματα από την χώρα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Βάσκο Ντα Γκάμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής όντως  προτάθηκε στην Βάσκο που υποβιβάζεται και αναζητά από τώρα ενίσχυση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι του μάλιστα εξήγησαν στον Ζαμπά ότι λόγω των όσων έκανε (το ταξίδι του στη Βραζιλία χωρίς την άδεια του ΠΑΟΚ τους προηγούμενους μήνες, αλλά και την πρόσφατη μη υπογραφή συμβολαίου με την Γκοϊανένσε), όπου και να τον πρότειναν βρήκαν κλειστές τις πόρτες.

Αναφορικά με την Βάσκο, οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά το ζήτημα έχει κολλήσει για την ώρα στον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Κορπετίνο, που έχει ενημερωθεί για όλα τα παραπάνω και δείχνει σκεπτικός για το αν θα πρέπει να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, μιας και υπάρχει φόβος ότι ο 22χρονος μπορεί να μην δείξει τον απαραίτητο επαγγελματισμό.

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια