Απορρίφθηκε και στο ΑΣΕΑΔ η ένσταση του Κολοσσού

Μετά από εκείνο το νικητήριο τρίποντο του Τέρνερ στο τέλος του αγώνα και τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, με 84-85, στον Κολοσσό είχαν πειστεί, με μεγάλη καθυστέρηση να κάνουν ένσταση, ζητώντας να παιχτούν τα τελευταία 6,1 δευτερόλεπτα του αγώνα, καθώς θεωρούσαν ότι η πάσα του Γκρίφιν στον Τέρνερ πριν το νικητήριο τρίποντο, είχε χτυπήσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την πρώτη στιγμή, που η συγκεκριμένη ένσταση κατατέθηκε εκπρόθεσμα, η διαδικασία της εκδίκασης στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, είχε χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, όπως και αποδείχθηκε με την αναμενόμενη απόρριψη της.

Στον Κολοσσό όμως, συνέχισαν να είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κυνηγήσουν κι άλλο την υπόθεση και προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να διεκδικήσουν το αίτημα τους. Και εκεί, η απόφαση ήταν απορριπτική αφού οι κανονισμοί για την υποβολή ένστασης, είναι ξεκάθαροι και ο Κολοσσός, κινήθηκε εκπρόθεσμα.

Έτσι, δε μπορεί να αλλάξει κάτι όσον αφορά εκείνο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα του, παρά τις οποίες προσπάθειες των Ροδιτών.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 18/9-3-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή. Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του καθ’ ού της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παράβολου υπέρ του Δημοσίου».

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια