Λυκόγιαννης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κανόνες και αρχές και αρκετά καλή χημεία. Ο Κολοσσός έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, υπάρχουν δύο παίκτες που είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Είναι μία ομάδα που η συγκομιδή βαθμών που έχει δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της, καθώς έχει χάσει 5 παιχνίδια στο σουτ. Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα έχουμε θέματα στην προπόνηση μας, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είχαμε σωστό βαθμό ετοιμότητας.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας προσήλωση και ο έλεγχος του ρυθμού, όπως επίσης και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες που έχουν έφεση στο περιφερειακό σουτ και στην εκτέλεση.

Θα πρέπει να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε σε θέση οδηγού για να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή:inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια