Ο ΠΑΟΚ μετράει τραύματα

Η ισοπαλία με τον Άρη αφήνει στον Δικέφαλο περισσότερα τραύματα από ότι και ο ίδιος θα υπολόγιζε. Τραύματα στο αγωνιστικό κομμάτι, στο βαθμολογικό, στο ψυχολογικό, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, που ίσως ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί…

Αλήθεια από δω και στο εξής τι; Αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα στον ΠΑΟΚ δεν νομίζω να το άντεχε κανένας οργανισμός στον κόσμο. Ένταση μέσα και έξω από την ομάδα, λύση συμβολαίου, ξαφνική συμφωνία του τεχνικού διευθυντή με άλλη ομάδα, συν πολλά άλλα θέματα που έχουν προκύψει.

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με μποξέρ στα σχοινιά που δέχεται τα χτυπήματα του αντιπάλου και δεν έχει κουράγιο να σηκώσει τα χέρια του για να προστατευτεί. Πρέπει όμως να το κάνει! Πρέπει ο Δικέφαλος να συνέλθει πριν βγει νοκ άουτ γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει και τα Play Off έρχονται, ενώ υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και η νέα χρονιά!

Ο Δικέφαλος στα χαρτιά έχει ένα ρόστερ πολλών εκατομμυρίων, ίσως το πιο ακριβό από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα. Στο γήπεδο όμως αυτό δεν βγαίνει, δεν εμφανίζεται! Ποιον πείθει αυτό το σύνολο ότι μπορεί να τερματίσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση; Η απάντηση είναι μία… κανέναν! Ούτε τους ίδιους τους εαυτούς δεν μπορούν να πείσουν πλέον οι «ασπρόμαυροι».

Πηγή: INPAOK

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια