Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Μαρούπα!


Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε συγνώμη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η κ.Μαρούπα νωρίτερα, όπως ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK COMMUNITY (δείτε εδώ).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προ λίγου προέβη σε ανακοίνωση-απάντηση προς το πρόσωπο του μέλους της ΕΕΑ, χαρακτηρίζοντας την προσπάθειά ως "απελπιστική προσπάθεια να αποφύγει μηνύσεις και αγωγές", ενώ απεύθυνε τον λόγο και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, την οποία θα "κυνηγήσει" νομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.

Η κυρία Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την...προεδρία!

Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν...»

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια