Κάρτερ: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά και κάποια λάθη που μας στοίχισαν»!


Ο Τζος Κάρτερ, μίλησε μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως κάποια πνευματικά λάθη κόστισαν στην ομάδα του, ενώ σημείωσε πως οι 27 πόντοι που πέτυχε οφείλονται και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Η ομάδα έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος και στην παράταση κάναμε κάποια πνευματικά λάθη. Δε λειτουργήσαμε σωστά και χάσαμε το παιχνίδι. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για κάποια ελεύθερα σουτ, δημιούργησα κι εγώ και έφτασε σε αυτήν την απόδοση». 

Για το πως προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα: «Είναι η 12η μου χρονιά. Έκανα προπονήσεις και σε κάθε ομάδα που πηγαίνω προσπαθώ να βρω άμεσα τη θέση μου και να μπορέσω να κάνω καλά τη δουλειά μου και να κάνω κάτι που ξέρω πολύ καλά, δηλαδή να σουτάρω τρίποντα». 

Για το τι κρατάνε από το παιχνίδι: «Η ομάδα πάλεψε ως το τέλος, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσει είναι τα λάθη που έκανε. Το πιο σημαντικό ήταν όταν περάσαμε μπροστά που δεν κρατήσαμε το προβάδισμα. Δεν έπρεπε επίσης, να τους αφήσουμε να έχουν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα».

Πηγή: sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια