ΠΑΟΚ: Το μπόνους από τα τηλεοπτικά είναι ένα επιπλέον κίνητρο!

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ ψάχνει ακόμη να βρει τον καλό του εαυτό, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο ντέρμπι κόντρα στον Άρη στη Τούμπα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να ορθοποδήσει και μπροστά της έχει ένα οικονομικό κίνητρο που μπορεί να την αφυπνίσει! Πιο συγκεκριμένα το κλαμπ προσδοκά σε έξτρα έσοδα, από μία καλή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τι εννοούμε; Με την κατάκτηση της δεύτερης ή της τρίτης θέσεως στο Πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος θα εισπράξει έξτρα ένα εκατομμύριο ευρώ από το συνδρομητικό κανάλι (Nova). Και εφόσον κερδίσει και το Κύπελλο, θα πάρει επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή με δεύτερη ή τρίτη θέση και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του, επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχαμε παρουσιάσει στο metrosport.gr τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα ποσά που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ είναι τα μεγαλύτερα που θα εισπράξει για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Το εγγυημένο κατώτερο ποσό, που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-21 είναι επτά εκατομμύρια ευρώ και σ΄ αυτά θα προστεθεί άλλο ένα εκατομμύριο, αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος ή 3ος στο πρωτάθλημα. Σ΄ αυτή την περίπτωση, τα 8 εκατομμύρια ευρώ είναι εγγυημένα.

Στο συμβόλαιο, όμως, υπάρχουν κι άλλα μπόνους. Υπάρχουν μπόνους για κατάκτηση πρωταθλήματος, ακόμη και αν καταφέρει και τελειώσει τη σεζόν χωρίς ήττα (αυτοί οι δύο στόχοι έχουν απομακρυνθεί), ενώ υπάρχει μπόνους και για κατάκτηση του κυπέλλου.

Πηγή: sportime

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια