«Συγκέντρωση, πάθος και κίνητρο»Δεν εφησυχάζει ο Άρης Λυκογιάννης λόγω των προβλημάτων της ΑΕΚ

 Τις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο “Παλατάκι” (17:00) εξωτερίκευσε ο Άρης Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα, που έχει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό παικτών για δεύτερη χρονιά. Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και έρχονται με αρκετές ελλείψεις, αλλά παρόλα αυτά κι επειδή το ρόστερ τους είναι πολύ μεγάλο και με πολύ βάθος, έχουν την ικανότητα να τα καλύψουν όλα αυτά. Θα χρειαστεί να έχουμε για 40 λεπτά πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, πολύ μεγάλο πάθος και κίνητρο.

Να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, γιατί είναι η πρώτη ομάδα στην κατηγορία στο επιθετικό ριμπάουντ και δεν πρέπει να τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Μέσα από την άμυνά μας να μπορέσουμε να βρούμε ένα ρυθμό, να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσουν και να βρούμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία του Δικεφάλου, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena, πριν από την οποία έγινε ανάλυση της ΑΕΚ μέσω βίντεο, ενώ όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας, ήταν αρνητικά.

Πηγή:paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια