Κρέσπο: «Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι»

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.


Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ ενόψει Άρη:


«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα. Στο τελευταίο παιχνίδι η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε, όμως για αύριο είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε» .


Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: 


«Όπως λέω πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης που βρίσκονται οι ομάδες. Ειδικά στο συγκεκριμένο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία έχουν ίδιο στόχο στο πρωτάθλημα, ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς και για την πόλη αυτό το παιχνίδι, αλλά αν έχεις πάθος και συγκέντρωση είναι στοιχεία που σε βοηθούν για να φτάσεις στην νίκη» .


Για τα τακτικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:


«Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι να δείξουμε τι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και το τι θέλουμε να πετύχουμε, ακολουθώντας το σχέδιό μας. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, είναι συμπαγής ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και περιμένει κλειστά στην άμυνα να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Εμείς αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την νίκη» .


Για τον Βιεϊρίνια και την ανανέωση του συμβολαίου του: 


«Γνωριζόμαστε καλά, είμαστε χρόνια μαζί. Το πιο σημαντικό είναι πως το άξιζε. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν αξίζει πολλά για όσα έχει δώσει στον ΠΑΟΚ και όσα έχει να προσφέρει ακόμα. Του κόστισε αρκετά όλο αυτό που έγινε το καλοκαίρι και πλέον θα είναι ήρεμος, αφού ξέρει πως θα μείνει να τελειώσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είτε αυτό είναι σε ένα είτε σε πέντε χρόνια αυτό είναι κάτι που αυτός θα το αποφασίσει. Το άξιζε και είμαι χαρούμενος που το πέτυχε» 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια