«Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ»

Ρεπορτάζ με τίτλο “οι συζητήσεις πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, η Κλαμπ Μπριζ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την ονειρεμένη μεταγραφή”, φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα η βέλγικη ιστοσελίδα “voetbal24.be”.

Μεταξύ άλλων, σε αυτό τονίζεται πως οι Πρωταθλητές Βελγίου θα πουλήσουν σύντομα τον Μάικλ Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ, ενώ υπογραμμίζεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη και οι συζητήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Τσέχου επιθετικού, το οποίου το συμβόλαιο θέλει η Κλαμπ Μπριζ να “ξεφορτωθεί”.

“Αν όλα κυλήσουν βάσει πλάνου, ο Κρμέντσικ θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της σεζόν, έχοντας σκοράρει τρεις φορές σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα περιθώρια για βελτίωση, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είναι ήδη ικανοποιημένοι από τον ποδοσφαιριστή.

Ο Κρμέντσικ δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στην Κλαμπ Μπριζ, σύντομα έγινε προφανές πως η μεταγραφή του ήταν λάθος. Ο Τσέχος επιθετικός, εκτός από μερικές στιγμές, δεν μπόρεσε ποτέ να πείσει να ικανοποιήσει την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας σημειώσει τρία γκολ σε δεκαεννέα αγώνες” καταλήγει το βέλγικο δημοσίευμα.

Βέβαια, το μόνο που πρέπει να θεωρείται απολύτως σίγουρο αυτή τη στιγμή, είναι πως ο Κρμέντσικ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην Τούμπα, ακόμα και αυτή πραγματοποιηθεί μέσω νέου δανεισμού όπως τόνισε ο ίδιος σε προ ημερών δηλώσεις του σε βέλγικη ιστοσελίδα.

Πηγή: paok24

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια