Τσόλακ: «Θα είμαι καλύτερη μεταγραφή από τον Χάμσικ!»


Για τον δανεισμό του στην Μάλμε, τον ΠΑΟΚ αλλά και τον… Μάρεκ Χάμσικ, που θα είναι πλέον αντίπαλος του στο σουηδικό πρωτάθλημα, μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι στον Δικέφαλο δεν του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει όσο ήθελε.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ΜΜΕ της Σουηδίας:

Για το τι δεν πήγε καλά στον ΠΑΟΚ ο Κροάτης φορ είπε:

«Υπήρξε αλλαγή προπονητή και δεν μου επιτράπηκε να παίξω τόσο πολύ, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όμως. Έβαλα τα δυνατά μου και δούλεψα όσο το δυνατόν πιο σκληρά αλλά δεν υπήρξε καμία αλλαγή στον χρόνο συμμετοχής μου. Ήμουν χαρούμενος όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Μάλμε, αλλά μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά από το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ».

Για την σύγκριση ελληνικού και σουηδικού πρωταθλήματος, ενώ αν βλέπει την μετάβαση του στην Σουηδία ως αποτυχία:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κατώτερο πρωτάθλημα το σουηδικό από το ελληνικό . Νομίζω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Υπάρχουν πάντα μερικές μεγαλύτερες ομάδες σε κάθε πρωτάθλημα. Για μένα αυτό είναι ένα βήμα μπροστά και μια ευκαιρία για επιτυχίες. Δεν το βλέπω ως ένα βήμα πίσω».

Για το αν είναι αυτός ή ο Χάμσικ που πήγε στην Γκέτεμποργκ η καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς:

«Εγώ είμαι! Θέλω να δείξω όλες μου τις ικανότητες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επιτυχία. Η Μάλμε πήρε το πρωτάθλημα πέρσι και θέλω να βοηθήσω να το ξαναπάρει φέτος».

Για το αν μπορεί να παραμείνει στην Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του:

«Μετά το τέλος του δανεισμού, θα δούμε τι μπορεί να συμβεί και τι θα φέρει το μέλλον».

Πηγή: inpaok

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια