Προσήλωση στον στόχο!


Σε μια περίοδο που ακούγονται πολλά και ανοίγουν διάφορα μέτωπα , που αφορούν κυρίως διοικητικές ανακατατάξεις αλλά σχετίζονται και με την παραμονή ποδοσφαιρστών στην ομάδα, το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να μείνει προσηλωμένο στο διάστημα που απομένει. 

Αρχικά, μετά την αποχώρηση του Ρέμπε, τα βλέματα στράφηκαν στην αναζήτηση αθλητικού διευθυντή, που σαφώς θα πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά χωρίς να επισκιάσει την προσπάθεια επανάκαμψης του αγωνιστικού προφιλ της ομάδας. Επίσης, η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, είναι διακαής πόθος των φίλων της ομάδας , καθώς θεωρούν οτι έτσι θα δρομολογηθούν και θα άλλαξουν προς το καλύτερο διάφορες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα, τροχοπέδι σε αυτήν την αλλαγή και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, αποτελεί η διακοπή του πρωταθλήματος μετα του 3-1 επι της ΑΕΚ. 

Όμως, όλα αυτά πρέπει να αφεθούν στην άκρη και να τελειώσει η σεζόν με το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη και την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Αν γίνουν αυτά, θα πάρουν το σωστό δρόμο και όλα τα υπόλοιπα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια