Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Μπέγκοβιτς!

Σας ενημερώσαμε χθες για το σκεπτικό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον γκολκίπερ που ψάχνουν για την νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι η θέση «1» ίσως είναι η μοναδική για την οποία δεν τίθεται ηλικιακό κριτήριο. 

Σήμερα προσθέτουμε ένα νέο στοιχείο: Ότι ένα από τα ονόματα που περνά από το μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ είναι ο 33χρονος, ύψους 1,99μ. γκολκίπερ της Μπόρνμουθ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς. Ο Βόσνιος διεθνής έχει μία τεράστια καριέρα πίσω του με 382 παιχνίδια και πέρασμα από τις εξής ομάδες: Πόρτσμουθ, Λα Λουβιέρ, Μάκλσφιλντ, Μπόρνμουθ (στην οποία παίζει και φέτος), Γέοβιλ, Ίπσουιτς, Στόουκ, Τσέλσι, Καραμπάχ και Μίλαν. 

Ειδικά φέτος με την Μπόρνμουθ μετρά 36 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ και και άλλες τρεις στις δύο διοργανώσεις Κυπέλλων αποδεικνύοντας ότι είναι απόλυτα ενεργός. 

Γι’ αυτό, άλλωστε, και η «χρηματιστηριακή» αξία του στο transfermarkt φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ παρότι είναι 33. Ο ΠΑΟΚ εξετάζει ζεστά και γκολκίπερ από την Λα Λίγκα όπως έχουμε γράψει, όπως και να ‘χει όμως, η περίπτωση Μπέγκοβιτς είναι ενδεικτική των προθέσεών του. Ενδιαφέρον στοιχείο το γεγονός ότι εκπροσωπείται από την Wasserman που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζόλη.

Πηγή: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια