Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - Θέτιδα Βούλας έβγαλε η κληρωτίδα!


Σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ, η κλήρωση της προκριματικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών βόλεϊ.

Η κληρωτίδα έφερε τις ασπρόμαυρες αντιμέτωπες την Θέτιδα Βούλας με τον πρώτο αγώνα εντός έδρας. Οι αγώνες της προκριματικής φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν από 31/3 έως και 3/4/2021. 

Στην επόμενη φάση (Προημιτελικά) προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες, ενώ στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία, όπως αυτή προβλέπεται στο Κεφ. Ε άρθρο 19 περ. 1β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια