Στήριξη σε Μιχαηλίδη για να ανέβει ψυχολογικά


Προφανώς κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ, όσο νεαρός ή μεγάλος σε ηλικία είναι, θα δεχθεί κριτική όταν αγωνίζεται και κάνει λάθη. Ωστόσο, δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια κλίμακα η κριτική σε έμπειρους παίκτες με πολύ ακριβά συμβόλαια όπως ο Βαρέλα ή ο Ελ Καντουρί σε σχέση με έναν νεαρό όπως ο Μιχαηλίδης που τώρα χτίζει τον χαρακτήρα του. 

Ο Γιαννιτσιώτης στόπερ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη. Και λόγω απειρίας, είχε κακή αντίδραση στην φάση του 2-0, ωστόσο, δεν γίνεται αυτό το παιδί να ισοπεδωθεί. Η κριτική δεν πρέπει να είναι ισοπεδωτική, το αντίθετο. Πρέπει όσα λέγονται και γράφονται να τον βοηθήσουν να γίνει καλύτερος, να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να ισχυροποιήσει τον χαρακτήρα του. 

ΚΙ αυτό προσπαθούν να κάνουν στην Τούμπα που βλέπουν ότι ο Μιχαηλίδης έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την πολύ άτυχη στιγμή του αυτογκόλ με την Κράσνονταρ, μία φάση που ααν ξαναπαιχτεί 20 φορές, ποτέ δεν θα έχει την ίδια κατάληξη. Από τότε ο πιτσιρικάς παίζει μόνιμα με άγχος. Γι΄ αυτό και απαιτείται στήριξη και τόνωση της ψυχολογίας για να ξαναβρεί τον εαυτό του και να βγάζει στο τερέν το πλούσιο ταλέντο του.

Πηγή: metrosport

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια