Μπέος: «Ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ εκτός αν...»

Απαντήσεις για τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται διοικητικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την μεταγραφική υπόθεση του Τάσου Δουβίκα, έδωσε ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων είπε: 

Για τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ:

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Για την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα:

«Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει  συγκεντρωμένο».

Πηγή: SDNA


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια